Pages

15 January 2013

tangkuban perahu..

time trip gi bandung masa sukma delegate hari u cik farah tak berkesempatan nak gi menjengah tangkuban perahu... orang kata klu kita gi bandung tak pegi pasar baru dan tangkuban perahu memang tak sah kan...

last week cik farah pergi ke bandung dengan parent angkat..so dapatlah ke tangkuban perahu...pukul 7 pagi kitorag dah gerak dari hotel..masa sampai tu tak ramai org nak mmg sejuk sangat....tak sanggup rasanyer dengan angin yang bertiup...aish....mmg menggigil...






 nampak macam sejuk kan....tapi mmg sejuk pun...heehehehe




masa nak turun tu kitorang beli strawberi ..blackberry dengan rasberry ...mak aii mmg manis sangat2...even bawa turun ke bawah gunungpun manis buah masih tak hilang....wow....puas hati makan strawberi sahaja...

and next kitorg terus ke pasar baru...paris van java..rumah mode as usual lah.....haha....mmg raser macam tempat sendiri lak sebab asyik gi rumah mode...hahaha..

apa2pun alhamdulillah..moga ketemu lagi duhai bandung..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...